Lek og spill for hele familien!!

Høst og mørkere kvelder bringer gjerne med seg mer innetid! Og i Kompletts utvalg for leker og spill finner du det du trenger for timesvis av skjermfri underholdning.

Det er rett og slett magisk å samle store og små rundt et fengslende brettspill. Hva med å introdusere den oppvoksende generasjon for velprøvde klassikere som Monopol, som du nå får i mange festlige spesialutgaver; eller Risk, som lar deg bre verdenskartet ut over kjøkkenbordet og teste deg som militærstrateg?

Vi har også kvalitetsspill av nyere dato, som Ticket to Ride, som handler om å legge jernbane mellom storbyer i Europa, og er både forbløffende enkelt å lære og veldig engasjerende. Er du av den lekne typen er spill som «Vil du vedde» og «Ryktet går...» garantert å skape mye latter!

Hos Komplett kan du også kjøpe et stort utvalg av fikleleker – den nye farsotten! Disse enkle smålekene er perfekte for å engasjere hender og fingre, få deg til å senke skuldrene og redusere stress.

Populære brettspill & puslespill 

Fidget Toys 

*Introtilbud på LEGO og leker gjelder til og med 17. oktober eller så langt lageret rekker. Tilbudet gjelder ikke el-sparkesykkler og metalldetektorer.