Komplett FLEX gjør det superenkelt å oppgradere eller bytte

Enten du er på utkikk etter mobil, laptop, nettbrett, smartklokker, PC-skjermer, gaming-PC eller spillkonsoll har Komplett FLEX en rekke fordeler.

Det er superenkelt å oppgradere til det nyeste. Det er rimelig. Du kan velge mellom 1000vis av produkter. Og vi gir det gamle produktet ditt nytt liv til glede både for lommeboka og miljøet.

Enten du har et reelt behov for det nyeste og beste utstyret til enhver tid, eller bare liker å ha det siste, er FLEX optimalt for deg. Etter at du har hatt produktet i et gitt antall måneder står du nemlig fritt til å returnere det og velge et annet – uten noen videre begrunnelse.

Du kan til og med hoppe mellom produktkategorier, slik at du kan bytte en TV i en PC, en spillkonsoll i en laptop eller hva som helst annet. Du bare sender inn det gamle produktet (originalemballasje ikke nødvendig!) og velger deg et nytt på våre nettsider.

En oppgradering gjennom Komplett FLEX er langt billigere enn å kjøpe nytt, og du slipper alt styret med selv å selge den gamle mobilen, PC-en og TV-en. Skulle produktet ditt bli skadet i nedbetalingsperioden er heller ikke det noen krise.

Les mer om hva som skjer hvis produktet blir skadet her.

Komplett FLEX er rimelig

Du slipper å tømme sparegrisen for å få det utstyret du ønsker deg, og har i stedet et fast og forutsigbart månedsbeløp å forholde deg til.

Ønsker du å unngå at produktet bare havner ned i en skuff, vil du ved å oppgradere til en ny avtale på et nytt produkt, både spare penger og miljø.

Velger du å beholde det første produktet til det er nedbetalt, blir totalsummen fortsatt langt hyggeligere enn vanlige avbetalingsordninger.

Komplett FLEX gir deg et digert tilbud av produkter å velge mellom

Det er tross alt Komplett vi snakker om her! Vi kan riktignok ikke tilby FLEXing på hele nettbutikken vår, men har allerede hundrevis av produkter klare. Fremover kommer vi dessuten til å kontinuerlig forbedre Komplett FLEX ved å legge til flere produkter og produktkategorier.

Da er det bra at FLEX er så fleksibelt at det vi kaller «oppgradering» like gjerne kan være et bytte til et helt annet produkt.

Komplett FLEX gir det gamle produktet ditt nytt liv

Det er for mye bruk og kast i samfunnet vårt, og for klodens skyld må vi redusere forbruket av ikke-fornybare ressurser. Ved å ta hånd om elektroniske artikler som forbrukerne har byttet ut, sørger vi for å gi både produktet og komponentene det består av, et lengst mulig liv til glede for nye brukere.

Laptopen som ikke lenger tilfredsstiller dine strenge krav til ytelse og hastighet, kan fungere helt fortreffelig for en som ikke bruker den til like krevende oppgaver. Gamingkonsollen du er gått lei av kan vi i Komplett FLEX finne nye eiere til.

Verdien av gjenbruket tilfaller deg, i form av lavere månedsbetalinger.

Et system som fremmer gjenbruk snarere enn forbruk av jordas ressurser, kalles sirkulærøkonomi. FLEX er en av Kompletts bidrag til et slikt system.

Klikk her for å lese mer 

Komplett FLEX er trygt

Vi tilbyr vår trygghetsavtale som du legger til ved et klikk når du oppretter FLEX-avtalen din. For så lite som 25 kroner i måneden kan produktet ditt være forsikret mot uhell.

Det er også trygghet i vissheten om at du kan bytte ut produktet i et annet hvis du ikke skulle trenge det lenger – en slags forsikring mot endrede behov eller brukervaner.

 

Les også: