Komplett FLEX gjør det superenkelt å oppgradere eller bytte

Enten du er på utkikk etter mobil, laptop, nettbrett, smartklokker, PC-skjermer, gaming-PC eller spillkonsoll har Komplett FLEX en rekke fordeler.

Det er superenkelt å oppgradere til det nyeste. Det er rimelig. Du kan velge mellom 1000vis av produkter  og når du bytter produkt får det gamle produktet ditt en ny eier.

Enten du har et reelt behov for det nyeste og beste utstyret til enhver tid, eller bare liker å ha det siste, er FLEX optimalt for deg. Etter at du har hatt produktet i et gitt antall måneder står du nemlig fritt til å returnere det og velge et annet – uten noen videre begrunnelse.

Du kan til og med hoppe mellom produktkategorier, slik at du kan bytte en TV i en PC, en spillkonsoll i en laptop eller hva som helst annet. Du bare sender inn det gamle produktet (originalemballasje ikke nødvendig!) og velger deg et nytt på våre nettsider.

En oppgradering gjennom Komplett FLEX er langt billigere enn å kjøpe nytt, og du slipper alt styret med selv å selge den gamle mobilen, PC-en og TV-en. Skulle produktet ditt bli skadet i nedbetalingsperioden er heller ikke det noen krise.

Les mer om hva som skjer hvis produktet blir skadet her.

Komplett FLEX er rimelig

Du slipper å tømme sparegrisen for å få det utstyret du ønsker deg, og har i stedet et fast og forutsigbart månedsbeløp å forholde deg til.

Ønsker du å unngå at produktet bare havner ned i en skuff, vil du ved å oppgradere til en ny avtale på et nytt produkt, både spare penger – og sørge for at ditt gamle produkt får en ny eier.

Velger du å beholde det første produktet til det er nedbetalt, blir totalsummen fortsatt langt hyggeligere enn vanlige avbetalingsordninger.

Komplett FLEX gir deg et digert tilbud av produkter å velge mellom

Det er tross alt Komplett vi snakker om her! Vi kan riktignok ikke tilby FLEXing på hele nettbutikken vår, men har allerede hundrevis av produkter klare. Fremover kommer vi dessuten til å kontinuerlig forbedre Komplett FLEX ved å legge til flere produkter og produktkategorier.

Da er det bra at FLEX er så fleksibelt at det vi kaller «oppgradering» like gjerne kan være et bytte til et helt annet produkt.

Komplett FLEX er trygt

Vi tilbyr vår trygghetsavtale som du legger til ved et klikk når du oppretter FLEX-avtalen din. For så lite som 25 kroner i måneden kan produktet ditt være forsikret mot uhell.

Det er også trygghet i vissheten om at du kan bytte ut produktet i et annet hvis du ikke skulle trenge det lenger – en slags forsikring mot endrede behov eller brukervaner.

 

Les også: