Den nye Surface Laptop 4

Gjør alt med stil, ytelse og hastighet - nå med opptil 19 timers batteritid.

Tynn, lett og elegant design

Tynn og glatt design med smidig, usynlig hengsel som du kan åpne med én finger. Velg den lette, bærbare 13,5-tommeren eller den større 15-tommeren som er perfekt for fleroppgavekjøring.

Forbedret batteri som varer hele dagen

Hold arbeidsflyten i gang med opptil 19 timer batteritid. Fortsett akkurat der du slapp, takket være forbedret ventemodus som forlenger batteritiden når du er borte.

Datakraft til mer fleroppgavekjøring

Med 11th Gen Intel® Core™- eller eksklusiv AMD Ryzen™ Microsoft Surface® Edition-prosessor for raskere ytelse for alle programmer og oppgaver.

Inspirasjon for hånden

Registrer ideene dine i samme øyeblikk som de kommer, på den livfulle PixelSense™-berøringsskjermen.

Det beste fra Microsoft samlet på ett sted

Få fart på kreativiteten – jobb sømløst på tvers av enheter med Microsoft 365* og kom i gang med én gang med et Windows du kjenner.

Bygd for måten du arbeider på

Et forovervendt 720p kamera, Dolby Atmos®3-lyd og to studiomikrofoner løfter fleroppgavekjøring og underholdning til neste nivå.

Ikke glem tilbehøret 

* Noe tilbehør, programvare, Microsoft 365-abonnementer og tjenester selges separat.
[1] Batteritid
Surface Laptop 4 13,5 tommer med AMD™ Ryzen™ Microsoft Surface® Edition-prosessor: Opptil 19 timers batteritid basert på vanlig bruk av Surface-enheten. Testing utført av Microsoft i februar 2021 med førproduksjonsprogramvare og 13,5-tommers førproduksjonsenhet med AMD Ryzen™ 5 Microsoft Surface® Edition, 8 GB RAM. Testingen besto av full batteriutlading med en blanding av aktiv bruk og moderne ventemodus. Den aktive bruken består av (1) en nettlesertest med tilgang til åtte populære nettsteder over flere åpne faner, (2) en produktivitetstest som bruker Microsoft Word, PowerPoint, Excel og Outlook, og (3) en del av tiden med enheten i bruk med inaktive apper. Alle innstillinger var standardinnstillinger, bortsett fra at skjermens lysstyrke ble satt til 150 nit med automatisk lysstyrke deaktivert. Wi-Fi ble koblet til et nettverk. Batteritiden varierer betydelig, avhengig av innstillinger, bruk og andre faktorer.
Surface Laptop 4 15 tommer med AMD™ Ryzen™ Microsoft Surface® Edition-prosessor: Opptil 17,5 timers batteritid basert på vanlig bruk av Surface-enheten. Testing utført av Microsoft i februar 2021 med førproduksjonsprogramvare og 15-tommers førproduksjonsenhet med AMD Ryzen™ 7 Microsoft Surface® Edition, 8 GB RAM. Testingen besto av full batteriutlading med en blanding av aktiv bruk og moderne ventemodus. Den aktive bruken består av (1) en nettlesertest med tilgang til åtte populære nettsteder over flere åpne faner, (2) en produktivitetstest som bruker Microsoft Word, PowerPoint, Excel og Outlook, og (3) en del av tiden med enheten i bruk med inaktive apper. Alle innstillinger var standardinnstillinger, bortsett fra at skjermens lysstyrke ble satt til 150 nit med automatisk lysstyrke deaktivert. Wi-Fi ble koblet til et nettverk. Batteritiden varierer betydelig, avhengig av innstillinger, bruk og andre faktorer.
Surface Laptop 4 13,5 tommer med Intel® Core™-prosessor: Opptil 17 timers batteritid basert på vanlig bruk av Surface-enheten. Testing utført av Microsoft i februar 2021 med førproduksjonsprogramvare og 13,5-tommers førproduksjonsenhet med Intel® Core™ i5, 512 GB, 8 GB RAM. Testingen besto av full batteriutlading med en blanding av aktiv bruk og moderne ventemodus. Den aktive bruken består av (1) en nettlesertest med tilgang til åtte populære nettsteder over flere åpne faner, (2) en produktivitetstest som bruker Microsoft Word, PowerPoint, Excel og Outlook, og (3) en del av tiden med enheten i bruk med inaktive apper. Alle innstillinger var standardinnstillinger, bortsett fra at skjermens lysstyrke ble satt til 150 nit med automatisk lysstyrke deaktivert. Wi-Fi ble koblet til et nettverk. Batteritiden varierer betydelig, avhengig av innstillinger, bruk og andre faktorer.
Surface Laptop 4 15 tommer med Intel® Core™-prosessor: Opptil 16,5 timers batteritid basert på vanlig bruk av Surface-enheten. Testing utført av Microsoft i februar 2021 med førproduksjonsprogramvare og 15-tommers førproduksjonsenhet med Intel® Core™ i7, 512 GB, 16 GB RAM. Testingen besto av full batteriutlading med en blanding av aktiv bruk og moderne ventemodus. Den aktive bruken består av (1) en nettlesertest med tilgang til åtte populære nettsteder over flere åpne faner, (2) en produktivitetstest som bruker Microsoft Word, PowerPoint, Excel og Outlook, og (3) en del av tiden med enheten i bruk med inaktive apper. Alle innstillinger var standardinnstillinger, bortsett fra at skjermens lysstyrke ble satt til 150 nit med automatisk lysstyrke deaktivert. Wi-Fi ble koblet til et nettverk. Batteritiden varierer betydelig, avhengig av innstillinger, bruk og andre faktorer.
[2] Farger er tilgjengelig bare på utvalgte modeller. Tilgjengelige farger, størrelser, utførelser og prosessorer kan variere etter butikk, marked og konfigurasjon.
[3] Krever Dolby-kodet innhold og lyd.