Gode tilbud på Samsung TV-er!

Vi starter julefeiringen tidlig og tilbyr nå utvalgte QLED skjermer fra Samsung til svært gode priser. Tv'ene er meget velutstyrte og har en bildekvalitet som vil tilfredstille selv den mest kresne tv-titter.

Ambient mode

Når du presenterer bildene dine på TV-skjermen går TV-en i ett med interiøret. Du kan lage en collage med flere bilder eller velge å vise dem som lysbildefremvisning.

 

Unngå innbrenning

Samsung QLED-TV-er er testet for å sikre at de ikke påvirkes av innbrenning og etterglød. Dette betyr at faste bilder kan vises på dem uten risiko, uavhengig av varighet.

Color Volume 100% med Quantum Dot

Quantum Dot-teknologien gir best mulig bildekvalitet. Med 100 % fargevolum forvandler Quantum Dot lys til forbløffende farger som beholder gløden uansett lysstyrke.

Active Voice Amplifier (AVA)

Forstyrrende lyder kan ødelegge seeropplevelsen. AVA forsterker hørbarheten til stemmer i scenene, slik at replikkene høres klart og tydelig. Se på TV uten å miste tråden i dialogen.

Jevn bildekvalitet ved alle lysforhold

Tilpasser seg kontinuerlig til miljøet ved automatisk å justere lysstyrken til skjermen. Opplev et bilde med rett lys og kontrast uansett tid på døgnet eller hvilken type innhold du ser på.

Quantum HDR

Quantum HDR fremhever detaljene og kontrasten, slik at du kan se mer i hvert bilde. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ gjør det mulig for filmskaperen å justere farge og kontrast i hver scene og gir dypere svart og mer livlige bildedetaljer.

Mer lyd uten kabler

Med Wireless Surround Kit  kan du utvide lydsystemet ditt uten mye forstyrrende kabler. Med surround bakhøyttalere får du et virkelig flerkanals lydsystem med Soundbar.

Nyt et bredere lydbilde

Med Surround Sound Expansion kan du fylle hele rommet med lyd og skape surroundeffekt med alle høyttalere uavhengig av lydkilde.

Alt-i-ett-design for lyd som fyller hele rommet

For full lyd trenger du bare en soundbar. Alt-i-ett-systemet har to basshøyttalere innebygd i det kompakte kabinettet, slik at du kan plassere den hvor som helst i rommet for å nyte ren lyd.