GAMERE MOT BARNEKREFT

Komplett gir deg årets viktigste livestream den 26. november på Twitch. Få med deg 26 timer med gaming, influencere og challenges i kampen mot barnekreft!

Tune inn på twitch.tv/komplettno den 26. november kl 22:00! 

Annenhver dag får et barn i Norge kreft. Det er den hyppigste dødsårsaken blant barn fra ett til fjorten år i Norge. Derfor arrangerer Komplett den 26. november en livestream til inntekt for Barnekreftforeningen!

Gamere mot barnekreft blir en 26 timers lang direktesending på Twitch. Over et døgn med influencere, gamere, gjester og andre kjente ansikt skal sette fokus på Barnekreftforeningens arbeid. I tillegg blir det challenges, engasjerende innhold og masse flotte premier!

Sendingen vil foregå under Black Friday, dagen i året med størst engasjement og aktivitet blant Komplett.no sine kunder og norske gamingmiljø. 

I år opplever mange barn og unge konsekvensene av sosial distansering. Noen er ensomme. Andre må finne alternative og digitale møteplasser. Slik er det ofte for barn med kreft, uavhengig av pandemien. Nettopp derfor blir gamere mot barnekreft et inkluderende felleskap alle kan ta del i.

Barn og kreft hører ikke sammen. Gjennom din deltakelse er du med på å bekjempe barnekreft. I år samler vi inn midler til livsviktig forskning. Sammen kan vi finne bedre behandlingsmetoder og komme nærmere målet om en fremtid der ingen barn dør av kreft.