Logitech Master Series: Førsteklasses produktivitet hvor som helst

Vi introduserer Master Series fra Logitech, en produktserie som gjør at du kan slippe løs din evne til å skape, lage og gjøre. Mestre ditt neste prosjekt med verktøy som forvandler måten du jobber på – fra å revolusjonere den kreative prosessen til å hjelpe deg med å fokusere og komme inn i flyten.

ÉN PROSESS FOR HELE DITT KREATIVE ØKOSYSTEM

Skap en MX-arbeidsstasjon som fungerer med din stasjonære PC, MacBook Pro og laptopen din. Med Logitech Flow kan du overføre filer, dokumenter og bilder på tvers av datamaskiner og operativsystemer ved hjelp av en enkel prosedyre: kopier og lim inn. Dermed trenger du aldri å måtte bryte flyten igjen for å overføre filer ved å sende e-post med vedlegg til deg selv.

PRESISJON HELT NED TIL DEN MINSTE LILLE PIKSELEN

MagSpeed-hjulet er ekstremt presist, slik at du kan navigere fargeprøver eller en tidslinje punkt for punkt. 4000 DPI-sensoren er presis og har god respons på praktisk talt alle overflater, så den egner seg perfekt for illustrasjon og piksel-perfekt retusjering.
Perfect Stroke-tastene på MX Keys er formet for fingertuppene dine og har ekstremt god respons, slik at du holder deg i den kreative arbeidsflyten din.

KRAFTEN FRA MX. OPTIMALISERT FOR MAC

MX Master 3 for Mac, MX Anywhere 3 for Mac og MX Keys for Mac passer sømløst inn i macOS- og iPadOS-økosystemer og kreative arbeidsprosesser. Med en overflate i Space Grey og Pale Grey får du enda mer ut av din Mac med den avanserte funksjonaliteten til MX – fra utallige tilpasningsmuligheter og dynamisk bakgrunnsbelysning til MagSpeed-rulling og Flow-kontroll på tvers av datamaskiner.

Populære produkter i MX serien: