EPOS presenterer eksklusive EPOS Esports Masterclasses.

Fra 23. november til 31. desember 2020 kan du kjøpe et headset i GSP 300-, 500- eller 600-serien og lære av verdens beste esport-utøvere!

EPOS Esports Masterclasses presenterer Cloud9, OPL/LCS, BLAST, North og SK Gaming, og er utviklet for at du skal få mest mulig ut av spillopplevelsen med nyttig kunnskap, tips og råd fra ekspertene innen esport og gaming-verdenen. Etter hver økt er det satt av tid til en spørsmålsrunde, der du kan chatte med profesjonelle spillere og utøvere.

Spill er den mest intuitive formen for underholdning vi kan forestille oss, og vi utvikler produktene våre slik at de gjenskaper en mest mulig naturlig lyd og sikrer brukeren den ultimate oppslukende spillopplevelsen. Vi er lydeksperter som er lidenskapelig opptatt av gaming. Visjonen vår er å ta spillopplevelsen til nye høyder.

Du finner mer informasjon på eposaudio.com/masterclass.

The Power of Audio™

EPOS presenterer eksklusive EPOS Esports Masterclasses. Få råd, tips og nyttig kunnskap fra de beste, og bli med på en virtuell, direktesendt spørsmålsrunde med profesjonelle spillere og utøvere etter økten.

Kjøp et headset i GSP 300-, GSP 500- eller GSP 600-serien og få tilgang til eksklusive EPOS Esports Masterclasses ledet av EPOS og med de berømte esport-organisasjonene Cloud9, OPL/LCS, BLAST, North og SK Gaming. Det er i tillegg spesialtilbud på GSP 300-serien i kampanjeperioden.

Disse øktene vil bli holdt:

  • Få konkurransefortrinn med CS:GO Masterclass.
  • Bli enda dyktigere med League of Legends Masterclass.
  • Få et eksklusivt innblikk i hverdagen til profesjonelle spillere med Insider Esports Masterclass.
  • Få viktig kunnskap om esportens fremtid med Professional Industry Masterclass.