Samsung Galaxy Z Fold2

For deg som vil ha mer ut av livet og maksimere hvert øyeblikk, enten du jobber eller har fri, så er Samsung Galaxy Z Fold2 der for deg. Med en omsluttende følelse av luksus er foldeteknologien nå blitt videreutviklet, slik at du kan skifte enda mer praktisk mellom jobb og fritid. Den store frontskjermen gir deg øyeblikkelig tilgang til alt som er viktig – og når du åpner opp til den indre hovedskjermen, blir du møtt av en imponerende skjerm på 7,6 tommer og 120 Hz som lar deg øke produktiviteten og multitaske med flere vinduer åpne samtidig. Selvfølgelig kan du bytte mellom skjermene med minimal forsinkelse, og med en kraftig prosessor, intelligent dobbeltbatteri og 5G-tilkobling¹ kan du jobbe, streame og spille i imponerende hastigheter.

tek.no 8. september 2020:

"Galaxy Z Fold2 beviser hvorfor foldemobiler er fremtiden"

Samsung Care+

Hvis ulykken skulle være ute, kan du føle deg trygg – når du kjøper Galaxy Z Fold2, er forsikringen Samsung Care+ inkludert for Galaxy Z Fold2 i et helt år. Skulle noe skje med mobilen din, vil reparasjonen skje på et autorisert serviceverksted. Merk at Samsung Care+ for Galaxy Z Fold2 må aktiveres på samsungcareplus.com innen 30 dager. En egenandel gjelder ved eventuell skade. Forsikringen kan forlenges i ett år mot en ekstra kostnad. Forsikringsgiver for Samsung Care+ er AWP P&C S.A. – Dutch Branch, under navnet Allianz Global Assistance Europé. For flere opplysninger besøk https://www.samsung.com/no/support/galaxy-premier-service/

¹Galaxy Z Fold2 er 5G-ready, det betyr at produktet er klart til å støtte 5G-nettverk. Kontakt leverandøren hvis du ønsker mer informasjon om tilgjengelighet og støtte for modellen din. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk.