JS30

Mektig lyd i lett design

De vanntette Bluetooth-høyttalerene i børstet stål og eksklusivt Kvadrat-materiale. Designet er moderne, stilrent og tilpasset for at du enkelt skal kunne ta med deg høyttaleren overalt. Opplev krisp og kraftfull lyd, med en spilletid på opptil ti timer.

JS50

Kraftfull bass og fine detaljer

Opplev fantastisk lyd med kraftfull bass og fine, krispe detaljer. Bluetooth-høyttaleren er lagd av børstet stål og eksklusivt Kvadrat-stoff, og har en spilletid på opptil 20 timer. Det moderne, minimalistiske designet er inspirert av naturens farger og former.

JP10

Lad med stil

Moderne design i børstet stål og eksklusivt Muirheadskinn fra Skottland. Den lette størrelsen har mer kraft enn du kunne tenke deg. Endelig en powerbank som både er lekker og praktisk.

Philips & Georg Jensen Collection

Et designsamarbeid med Georg Jensen

Georg Jensen ble grunnlagt i København i 1904 av en dansk sølvsmed med samme navn. I ettertid har Georg Jensen vært assosiert med eksklusivt skandinavisk design i verdensklasse. Philips & Georg Jensen Collection kombinerer funksjon med skjønnhet, teknikk med håndtverk, kvalitet med design. Opplev høykvalitets lyd, moderne design, smarte funksjoner og eksklusive materialer i børstet stål, Kvadrat-stoff og Muirheadskinn fra Skottland.

 

Egenskaper

Eksklusivt Kvadrat-stoff

Opplev sann kvalitet med det eksklusive høytalersroffet fra Kvadrat i Danmark.

 

Muirhead-skinn

Lad med stil. Powerbank i eksklusivt, mørkebrunt Muirhead-skinn fra Skottland.

 

Opptil 20t spilletid

Musikk som varer lenge. Bluetooth høytalere med opptil 10 og 20 timers spilletid avhengig av modell.

 

Skandinavisk design

Moderne, skandinavisk design. Myke former og en balansert fargepalett med inspirasjon fra den skandinaviske naturen.