Samsung Odyssey

Odyssey monitor er konstruert og designet for å være en fantastisk ledsager for å løfte spillopplevelsen. Med uovertruffen ytelse og avanserte gaming-funksjoner når spillerne sitt fulle potensial med Odyssey Monitor. Odyssey utmerker seg innenfor kategorien ved å kombinere spillopplevelsen med en blanding av futuristisk design og teknologi. Takket være kontrasterende elementer som farge, form og linjer med minimalistisk design, ånder Odyssey monitor av rå styrke.

Winner Strength

Trollbindende oppløsning

Med Odyssey blir den visuelle reisen mer spennende og oppslukende enn noensinne. QLED-oppløsning gir klarere og mer realistiske nyanser og skygger for virkelighetstro spillgrafikk.

Superhelten som vinner

240Hz RapidCurve™ hindrer etterslep i spillet, for spennende action med ultrajevn grafikk. G-Sync synkroniserer grafikkortet med skjermen for å motvirke hakking, etterslep og andre forstyrrelser i grafikken. Raske og komplekse spillscener gjengis stabilt uten forstyrrelser med AMD FreeSync Premium Pro.

Løft spillfølelsen

La de levende scenene komme nærmere, og opplev neste nivå av adrenalinfylt spill. Som en av verdens første krummede 1000R-skjermer, matcher skjermteknologien synsfeltet til det menneskelige øyet for enestående realisme.

Futuristisk design

Odyssey gjenspeiler morgendagens gamingverden og personifiserer neste generasjons design. Infinity Core Lighting Design skaper et dristig inntrykk, og takket være kontrasterende elementer som farge, form og linjer med minimalistisk design, ånder Odyssey monitor av rå styrke.

 

Øvrige gamingskjermer fra Samsung