Det fikser du lett

I de fleste husstander er det nok flere som sitter på nett gjennom dagen i disse tider. Streaming, hjemmekontor og skoleundervisning via teams tar alle sin del av kapasiteten, og kanskje merker du at nettet ikke er like bra som det pleier å være? Det er du ikke alene om.

RUTER:

Mange betaler høye summer for å få raskt internett hjemme, men om ikke det tekniske utstyret er på plass, hjelper det lite med lynraskt bredbånd. Internetthastigheten er nemlig ikke raskere enn det svakeste leddet – som i mange tilfeller er ruteren. En typisk feil mange gjør er å plassere ruteren langt unna der man sitter når man bruker nettet. Signalene fra ruteren er sterkest i noen meters radius fra ruteren.

MESH:

Om du ønsker en enkel løsning på dårlig dekning, ustabilt nett og lave internetthastigheter er det et mesh-nettverk du trenger. Kort fortalt består Mesh-nettverkene av to eller flere, mindre enheter, som mottar, sender og forsterker dine trådløse signaler og fordeler signalene til hele hjemmet.

Du kan montere inntil ti mesh-enheter i samme hjem som vil gi en betydelig bedre dekning enn en tradisjonell ruter. I det nye systemet kan du benytte samme nettverksnavn og passord noe som gjør det enkelt å administrere. Les mer om mesh-nettverk.

YouTube Video - Asus RT-AX88U Ruteren med ekstra lang rekkevidde