HyperX ChargePlay Base Qi Trådløs Ladestasjon Ladere
-42%

HyperX ChargePlay Base Qi Trådløs Ladestasjon

Qi sertifisert, kan lade 2 Qi-enheter samtidig
17 stk. på lager. (1-2 dager leveringstid)
Før 859,-
499,-

HyperX Pulsefire Dart trådløs gamingmus

Ultimat presisjon med full trådløs frihet.

HyperX Pulsefire Dart™ er en trådløs mus i spillklasse med en pålitelig 2,4 GHz radiotilkobling som vil få deg til å lure på hvorfor du ventet så lenge med å kvitte deg med kabelen. Et trådløst adapter er inkludert for å øke rekkevidden for oppsett med stasjonær PC. Den er Qi-sertifisert for trådløs lading* og kan vare i opptil 50 timer** på en enkelt lading. Med en Pixart 3389-sensor og delt knapp-design med pålitelige Omron-brytere får du all presisjonen du trenger for å knuse motstanderen. Den er ergonomisk utformet og har polstrede sidegrep i kunstlær som er designet for å gi deg komfort gjennom lange spillkvelder. Tilpass RGB-lys, opprett makroer, styr batterilevetiden og juster DPI-innstillinger med den brukervennlige HyperX NGENUITY-programvaren.

HyperX Alloy Origins

Kompakt tastatur med tilpassede, mekaniske HyperX-brytere.

HyperX Alloy OriginsTM er et kompakt, solid tastatur med tilpassede, mekaniske HyperX-brytere designet for å gi spillerne den beste kombinasjonen av stil, ytelse og pålitelighet. Disse tastebryterne har eksponerte LED-er for fantastisk belysning med en aktiveringskraft og reiseavstand, elegant balansert for respons og nøyaktighet. Alloy Origins er bygget med et aluminiumskarosseri. Dette betyr at den holder seg stiv og stabil under fortløpende tastetrykk, og at den har tastaturføtter som lar deg velge mellom tre forskjellige vippenivåer. Den elegante, kompakte designen frigjør plass for musebevegelse, og har også en avtakbar USB Type-C-kabel for suveren bærbarhet. Tilpass belysning, utforme makroer og justere spillmodus med HyperX NGENUITY-programvare. Dette kraftige, men likevel brukervennlige programmet lar deg stille inn belysning for hver tast, opprette lyseffekter i flere lag og legge til mange andre personlige innslag på dine NGENUITY-kompatible produkter.

HyperX Cloud Flight S gaming headset

Langvarig batteritid med trådløs Qi-lagring.

HyperX Cloud Flight S gir deg imponerende 30 timers* trådløs spillefrihet. Det er det første frittstående trådløse Qi-ladende spillhodesettet, og gir deg bekvemmeligheten av både trådløs lading og 2,4GHz trådløs lydtilkobling. Aktiver spesialtilpasset virtuell HyperX 7,1 surroundlyd** og oppnå et ekstra nivå av fordypning fra lydunderholdningen med et trykk på øreklokken. Juster balansen i spill- og chatvolumet enkelt ved å trykke på de innebygde kontrollene og omgå alle systemmenyene. Hvis du vil finstille etter dine preferanser ytterligere, kan du tilpasse de intuitive øreklokkekontrollene med brukervennlig HyperX NGENUITY-programvare.