Game In The Fast Lane

Få fart på sakene med SLIPSTREAM WIRELESS. Opplev hyperrask trådløs hastighet på gamingnivå, og slipp lange oppsettider med enkel plug-and-play for å starte spillet umiddelbart med turneringsklar trådløs ytelse. Intelligent Frequency Shift (IFS) sikrer at det trådløse signalet ditt forblir i den raskeste filen, med muligheten til å oppdage og hoppe direkte til den raskeste tilgjengelige kanalen. Et signal med ekstra lang trådløs rekkevidde dekker området fra skrivebordet til sofaen (opptil 18 meter). Det er på tide å spille i den raske filen.

Hyperrask trådløs hastighet på gamingnivå

Opplev hyperrask trådløs hastighet på gamingnivå, og overfør dobbelt så mange pakker sammenlignet med forrige generasjons trådløse enheter. Det er så raskt at du tror at du bruker en kabel.

Enkelt plug-and-play-oppsett

Koble deg enkelt til og begynn å spille med en gang med enkelt plug-and-play-oppsett rett ut av esken.

Turneringsklar ytelse

Turneringsklar trådløs ytelse som gjør deg sikker på at alle klikkene og tastetrykkene dine alltid blir registrert.

Intelligent Frequency Shift (IFC)

Intelligent Frequency Shift (IFS) holder deg i den raske filen, og sikrer et eksepsjonelt stabilt signal selv i tung, trådløs trafikk. 

Overlegen trådløs signalstyrke og rekkevidde

Et signal med ekstra lang trådløs rekkevidde lar deg spille på din måte, og dekker området fra skrivebordet til sofaen (opptil 18 meter).

Virtuoso RGB Wireless SE

CORSAIR VIRTUOSO RGB Wireless SE leverer en svært naturtro lydopplevelse for de mest kresne spillerne, og kombinerer kompromissløs lydkvalitet med komfort hele dagen fra de førsteklasses øreputene og hodebøylen i minneskum. Koble til praktisk talt alle enheter med SLIPSTREAM CORSAIR WIRELESS-TEKNOLOGI med ekstra lav ventetid, med 3,5 mm-kabel eller 24 bit / 96 KHz USB-kabel. Gjør deg selv hørt med suveren stemmeklarhet takket være en rundtstrålende, avtagbar mikrofon av kringkastingskvalitet med bredt dynamisk område. 100-Word Sell Copy The CORSAIR VIRTUOSO RGB Wireless SE gir en svært naturtro lydopplevelse for

Ironclaw RGB Wireless

CORSAIR IRONCLAW RGB WIRELESS gamingmus kombinerer en ekstremt nøyaktig optisk sensor på 18 000 DPI med en konturert form som er ideell for større hender og håndflategrep. Koble deg enkelt til PC-en din via hyperrask SLIPSTREAM CORSAIR WIRELESS-TEKNOLOGI på under 1 ms, eller koble til med Bluetooth med lav latens eller USB-kabel. Tilpass spillopplevelsen med ti fullt programmerbare knapper og verktøy for overflatekalibrering.
.

Harpoon RGB Wireless

CORSAIR HARPOON RGB TRÅDLØS spillmus lar deg velge hvordan du skal spille, med muligheten til enkel tilkobling til PC-en via hyperrask, sub-1ms SLIPSTREAM CORSAIR TRÅDLØS TEKNOLOGI, Bluetooth eller USB kabel. En komfortabel, konturert form og opptil 60 timers batterilevetid sikrer at du har den komforten og utholdenheten du trenger for å slå konkurrentene. Det er på tide med færre kabler og flere seire.

K57 RGB Wireless

Lys opp det trådløse spillet ditt med K57 RGB Wireless Gaming Keyboard via SLIPSTREAM WIRELESS på under 1 ms, Bluetooth eller USB-kabel. CAPELLIX LED-lys skaper strålende RGB-bakgrunnsbelysning som kan stilles inn per tast, og er lysere og mer effektive enn konvensjonelle LED-lys. Seks dedikerte makrotaster er med til å gi deg en fordel i spillet, mens en avtagbar håndflatestøtte øker komforten under lengre tids bruk.