Oppdag de dype skogene i West Elisabeth og de utstrakte slettene i New Hanover med mer detaljert lyssetting, og enda lenger renderavstand. Kjemp deg gjennom krokodilleinfesterte sumper i Lemoyne med imponerende volumetrisk tåke i morgentimene. Et spill som dette krever sin PC, men betaler deg tilbake i hver eneste lille detalj hvor enn du snur deg.

 

– Red Dead Redemption 2 har en av de beste historiene i noe spill noen gang, og den flotte historien er i tillegg pakket inn i veldig flott grafikk. Spillet ble veldig godt mottatt da det ble lansert på konsoll, og etter det jeg mener var en litt for lang ventetid, kom endelig spillet til PC. Der får spillet endelig den grafikkvaliteten det fortjener!

– Red Dead Redemption 2 gjør seg aller best på en stor skjerm med gode farger. Du vil få mer ut av spillet om du prioriterer det fremfor et høyt antall bilder per sekund. Du bør likevel justere grafikken sånn at du får minst 60 FPS, slik at du ikke blir overrumplet av gjengen til Colm O’Driscoll alt for fort, tipser Tollnes.

 

Spillet gjør seg også veldig godt med kontroller, det gjør det litt lettere å kontrollere hesten i høy hastighet. I tillegg er autosiktefunksjonen så god at du ikke taper stort ved å ikke bruke mus til å sikte med. Både kontroller og mus/tastatur er aktive samtidig, så om du trenger å bruke skarpskytterrifle legger du bare ned kontrollen og bruker datamus til akkurat det, forklarer spillentusiasten. 

 

Om du allerede har en god TV kan du gjerne koble PC-en opp i stua og nyte spillet fra sofaen – bare husk å sette en alarm så du ikke glemmer deg helt vekk.