Deksel til Iphone 11 – Beskytt din Iphone!

Hos Komplett har vi mobildeksel til iPhone 11 – om du så vil ha et helt gjennomsiktig, i kunstlær eller et med plass til bankkortene dine.

Vi anbefaler at du kjøper deg en skjermbeskytter så fort du har gått til innkjøp av en ny mobil. En knust skjerm er ikke bare irriterende, men ofte svært dyrt å få fikset. De ekstra millimeterne med støtsikring kan spare deg for flere tusen kroner i reparasjoner! Med en skjermbeskytter eller et lekkert deksel får du en liten forsikring om at Iphonen er like hel etter den har deiset i gulvet.

Hos oss finner du deksel til Iphone 11, Iphone 11 Pro og Iphone 11 Pro Max.

Det er viktig å huske at Iphone 11 Max Pro har hakket større dimensjoner enn sine lillebrødre. Du kan fort la deg lure av de nokså identiske designene, men om du har den største mobilen må du sørge for å ha et mobildeksel som passer. Vi har et bredt utvalg av Iphone 11 Pro-deksel, bare naviger i menyen til du finner utvalget for din telefon!

Om mobilens eier er et barn eller en aktiv voksen kan det være en god idé å være på den ekstra sikre siden. For eksempel er beskyttelsesglass fra Panzerglass laget for litt røffere behandling. Du finner også helt vanntette Iphone 11-deksel, perfekt for deg som har med deg mobilen ut i skog og mark.

Våre deksel og beskyttelsesglass til Iphone 11 vil ikke påvirke skjermens funksjoner og er enkle å montere på. Det er også minimal risiko for at det oppstår luftbobler på skjermbeskytterne i glass.

 

Deksel til iPhone 11 

 

 

Deksel til iPhone 11 Pro 

 

 

Deksel til iPhone 11 Pro Max