Prismatch*Prismatch*

Unngå irritert hud og stikkete hårstubber

Over åtte av ti kvinner i Norden bruker barbering som primær hårfjerningsmetode. For de fleste av oss innebærer dette plager som irritert hud, inngrodde hår og stikkete hårstubber. Med Philips Lumea IPL slipper du de uønskede bivirkninger av barbering, voksing eller hårfjerningsmidler, og kan i stedet nyte en myk og hårfri hud med langvarig resultat.

 

 

 

Hvilke resultater kan jeg forvente av Philips Lumea?

Philips' kliniske studier viser betydelig redusert hårvekst allerede etter to behandlinger (med 14 dagers mellomrom). Optimalt resultat oppnår du etter fire eller fem behandlinger. For å holde resultatet ved like, skal behandlingen deretter gjentas hver 4. til 6. uke. Tidsintervallene mellom behandlingene kan variere alt etter din egen hårvekst. Si farvel til stikkende hårstubber – og nyt glatte, hårfrie ben!

Slik gjør du:

YouTube Video -

 

 

Hvem kan bruke Lumea?

Philips Lumea fungerer effektivt på (naturlig) mørk blondt, brunt og svart hår. Som med andre lyspulsbaserte behandlinger, avhenger behandlingseffekten av melaninnivået i håret. Melanin er fargepigmentet i håret som absorberer IPL. Lyspulsbehandlinger er ikke effektive på lys blondt, hvitt/grått eller rødt hår ettersom hårstråene i disse fargene ikke har nok melanin. IPL-behandling egner seg heller ikke for personer med naturlig mørk hudtone. Se på matrisen for hud- og hårtype for å avgjøre hvilken lysintensitet som er best for deg og om hårfjerning med IPL fungerer på nettopp din hår- og hudtype.

Se hele utvalget av Philips Lumea IPL her:

 

 

Vanlige spørsmål og svar

Gjør det vondt?

  • I kliniske tester med Lumea har ingen av kvinnene som brukte Lumea IPL opplevd behandlingen som smertefull, forutsatt at de brukte riktige intensitetsinnstillinger for deres hud- og hårtype. Enkelte kvinner opplevde en «varm følelse», «stikking» eller «kløe» under behandlingen med IPL, men for de fleste forsvant dette i løpet av noen minutter eller innen en time etter behandlingen.
  • For at du skal venne deg til Philips Lumea, anbefaler vi at du først tester hvordan det føles på den laveste lysinnstillingen. Når denne føles behagelig, kan du øke lysinnstillingen og fortsette behandlingen. Men husk at behandling med Lumea IPL aldri skal føles ubehagelig.

 

Når skal man ikke bruke Lumea?

  • Philips Lumea skal ikke brukes hvis du har medisinske lidelser som hudkreft, epilepsi, karsykdommer, immunsuppressive sykdommer, skadet hud eller hudallergier for lys. Hvis du tar medisiner som forårsaker lysfølsomhet, bør du rådføre deg med lege før bruk.
  • Ikke bruk IPL-hårfjerning hvis du er gravid eller ammer. Apparatet skal heller ikke brukes i nærheten av piercinger, tatoveringer, injeksjonssteder (f.eks. for insulin), pacemakere eller implantater.

 

Vær forsiktig hvis du er solbrent

  • Hvis du har solt deg, skal du vente i 1-2 dager før du bruker Lumea IPL. Lumea IPL skal overhodet ikke brukes på solbrent hud. Vær oppmerksom på at du alltid får en mørkere hudfarge etter soling, så bruk matrisen for hud- og hårfarge kontinuerlig. Hvis du har fått en mørkere hudfarge, skal du alltid sette lysintensiteten til en lavere innstilling for å unngå hudreaksjoner og bivirkninger.
  • Huden blir alltid mer følsom rett etter en IPL-behandling. Vent 1-2 dager eller til alt det røde har forsvunnet før du utsetter behandlede områder for sol. Dekk til disse områdene når du går ut i solen, eller bruk en solkrem med solfaktor (30 SF) i minst to uker etter behandlingen.