Bosch kantklipper 18 V ART 26 LI Solo

Leveres uten batteri og lader

Bosch kantklipper 18 V ART 26 LI Solo
Bosch kantklipper 18 V ART 26 LI Solo
Varenummer: 632560
Produsentens varenr.: 0600878L02
Vekt m/emballasje: 2.90 kg
Produsentens garanti (md.): 24

Bosch kantklipper

Bosch ART 26 LI gjør pleie av gressplenen til en komfortabel fritidssyssel. Enten du vil trimme kanter eller klippe busker: Den batteridrevne gresstimmeren fra Bosch har krefter til flere hundre meter med pent klipte kanter. Lithium-Ion teknologi fra Bosch: Lett maskin med hurtigladende batterier som alltid er klare til bruk. Den har justerbart teleskopskaft (80 - 114 cm) og støttehåndtak, dreibart skjærehode til trimming og kantklipping, og justerbart støttehåndtak for ekstra komfort. Den har i tillegg også et praktisk reserveknivoppbevaring på maskinen.


Hvorfor skal du kjøpe Bosch sine 18 volts-produkter?

De kraftige 18 volts-produktene består av flere elektroverktøy og hageredskaper med Lithium-ion-teknologi. Alle verktøyene og redskapene bruker samme batteri og lader, og dermed sparer du penger dersom du ønsker å utvide med flere verktøy eller hageredskap! Skift bare verktøyet – ikke batteriet! Dvs. at du her trenger å kjøpe ekstra batteri og lader hvis du ikke har noen 18 volts-produkter fra før.


Teknisk spesifikasjoner:

Spenning/kapasitet:18 V/1,3 Ah
Skjærekretsdiameter:26 cm
Klippekapasitet per batterilading:opptil 1000 m
Høyderegulering:80 - 114 cm
Klippesystem:Plastkniver
Maskinens vekt med batteri:2,4 kg
Skjærehodet:dreies 90°
Vertikal kantskjæring:90°
Annet:Maksimal fleksibilitet med regulerbart teleskopskaft, nøyaktig klipping med plantebeskyttelsesbøyle, innovativt plastknivsystem for energieffekt.