Nyheten GoPro HERO7 Black imponerer

Slik er nye GoPro HERO7 Black

Publisert 17. okt 2018 11.38, Oppdatert 16. jan 2019 13.14

En av de største nyhetene med GoPros nye toppmodell er videostabilisatoren – som skal fungere så bra at du ikke behøver ekstra tilbehør for å få rolige og glidende opptak.

Dette er nytt med HERO7 Black

«Hypersmooth» stabilisator

HERO7 Black kan forutse bevegelsene dine og korrigerer kameraristing, slik at du får helt stabile videoer – uten bruk av såkalt «gimbal». Funksjonen har blitt forbedret betraktelig fra tidligere modeller.

Bildekvalitet

Kameraet filmer i 4K60-video, som gir krystallklare og skarpe videoer, og tar bilder i 12 megapiksler. Med funksjonen «SuperPhoto» bruker kameraet intelligent HDR, tonekartlegging og støyreduksjon for å optimalisere bildene dine.

Les også: Nettbrett til det smarte hjemmet

Timewarp

GoPro har fra før av en respektabel «timelapse»-funksjon, hvor du kan spille inn hurtigfilmer. Med den innebygde stabilisatoren i HERO7 Black, kan du også lage hurtigfilm mens du er i bevegelse – og det fungerer rett og slett veldig bra.

Slow motion

Er du opptatt av å filme øyeblikkene i saktefilm, bør du du velge HERO7 Black. Den klarer å filme med ultrahøy bildefrekvens i full-HD – nemlig hele 240 bilder i sekundet, slik at du kan slakke ned tempoet inntil åtte ganger.

Sosiale medier

Det er enklere enn noen gang å dele bilder eller videoer fra GoPro HERO7 med bruk av GoPro-appen. Kameraet har også fått støtte for live-streaming, som gjør at du kan sende direkte til Facebook fra kameraet ditt. I tillegg kan du nå filme vertikalt i tillegg til horisontalt.

     

Se forskjellen på HERO6 og HERO7

Flere nye GoPro-modeller

I tillegg til flaggskip-kameraet har GoPro sluppet to rimeligere modeller: Silver og White. Silver er nest best, mens White er enda litt enklere. Noe av det som er felles for kameraene er at de er støt- og vannsikre (til 10 meter), de har touch-skjerm og stemmekontroll, og bilder og videoer lastes automatisk opp på telefonen din.

Lest denne? QuickStories - den enkleste måten å redigere video på

FLERE VALG: I tillegg til Black, har GoPro også lansert nyheten Silver og White. FOTO: VG Partnerstudio

Silver: «Lillebror»

Nøkkelspesifikasjoner: 4K30-video, 10MP bilder, timelapse, 2X slow motion, hent inn GPS-data, juster zoom med touch-skjermen, innebygget batteri, film og fotografer både horisontalt og vertikalt.

White: Enkel, men genial

Nøkkelspesifikasjoner: Full HD-video, 10MB bilder, timelapse, 2X slow motion, juster zoom med touch-skjermen, innebygget batteri, film og fotografer både horisontalt og vertikalt.