Nyheten GoPro HERO7 Black imponerer

Slik er nye GoPro HERO7 Black

Publisert 17. okt. 2018 11:38, Oppdatert 09. jan. 2020 14:52

En av de største nyhetene med GoPros nye toppmodell er videostabilisatoren – som skal fungere så bra at du ikke behøver ekstra tilbehør for å få rolige og glidende opptak.

Dette er nytt med HERO7 Black

«Hypersmooth» stabilisator

HERO7 Black kan forutse bevegelsene dine og korrigerer kameraristing, slik at du får helt stabile videoer – uten bruk av såkalt «gimbal». Funksjonen har blitt forbedret betraktelig fra tidligere modeller.

Bildekvalitet

Kameraet filmer i 4K60-video, som gir krystallklare og skarpe videoer, og tar bilder i 12 megapiksler. Med funksjonen «SuperPhoto» bruker kameraet intelligent HDR, tonekartlegging og støyreduksjon for å optimalisere bildene dine.

Les også: Nettbrett til det smarte hjemmet

Timewarp

GoPro har fra før av en respektabel «timelapse»-funksjon, hvor du kan spille inn hurtigfilmer. Med den innebygde stabilisatoren i HERO7 Black, kan du også lage hurtigfilm mens du er i bevegelse – og det fungerer rett og slett veldig bra.

Slow motion

Er du opptatt av å filme øyeblikkene i saktefilm, bør du du velge HERO7 Black. Den klarer å filme med ultrahøy bildefrekvens i full-HD – nemlig hele 240 bilder i sekundet, slik at du kan slakke ned tempoet inntil åtte ganger.

Sosiale medier

Det er enklere enn noen gang å dele bilder eller videoer fra GoPro HERO7 med bruk av GoPro-appen. Kameraet har også fått støtte for live-streaming, som gjør at du kan sende direkte til Facebook fra kameraet ditt. I tillegg kan du nå filme vertikalt i tillegg til horisontalt.

     

Se forskjellen på HERO6 og HERO7

Flere nye GoPro-modeller

I tillegg til flaggskip-kameraet har GoPro sluppet to rimeligere modeller: Silver og White. Silver er nest best, mens White er enda litt enklere. Noe av det som er felles for kameraene er at de er støt- og vannsikre (til 10 meter), de har touch-skjerm og stemmekontroll, og bilder og videoer lastes automatisk opp på telefonen din.

Lest denne? QuickStories - den enkleste måten å redigere video på

FLERE VALG: I tillegg til Black, har GoPro også lansert nyheten Silver og White. FOTO: VG Partnerstudio

Silver: «Lillebror»

Nøkkelspesifikasjoner: 4K30-video, 10MP bilder, timelapse, 2X slow motion, hent inn GPS-data, juster zoom med touch-skjermen, innebygget batteri, film og fotografer både horisontalt og vertikalt.

White: Enkel, men genial

Nøkkelspesifikasjoner: Full HD-video, 10MB bilder, timelapse, 2X slow motion, juster zoom med touch-skjermen, innebygget batteri, film og fotografer både horisontalt og vertikalt.