Pakk smart og nyttig til studiehverdagen

Fire dingser alle studenter bør ha i sekken

Publisert 10. aug 2018 07.54, Oppdatert 25. jun 2019 16.48

Det er ikke bare skolepensum som bør være obligatorisk i en studentsekk. Malene Sollie i Komplett viser deg hva du bør pakke for å gjøre studiehverdagen din litt bedre.

1. Trådløs mus

En trådløs mus er lurt å ha med seg når man skal bruke mye tid på laptopen. Du jobber mer presist og effektivt og blir ikke like fort sliten i hånden. Logitech M590 er nesten helt lydløs. Med 90% støyreduksjon på klikking, og et gummihjul for stille scrolling, passer den perfekt på forelesning, på biblioteket eller på lesesalen.

2. Støykansellerende hodetelefoner

Med dette headsettet fra Sony kan du konsentrere deg om studiene hvor som helst. Med inntil 38 timers batterilevetid kan du bruke hodetelefonene hele dagen, og du velger selv om du vil høre på musikk eller om du bare vil ha stillhet. Uansett hva du foretrekker vil et støykansellerende headset være din beste venn gjennom studietiden. Sjekk hele vårt utvalg av hodetelefoner.

3. Kraftig powerbank

En powerbank er alltid lurt å ha med seg. Med iiglo Supercharger kan du hurtiglade både Apple- og Android-enheter. I tillegg gir USB-C utgangen deg mulighet til å lade laptopen din. Den er helt perfekt hvis du må lade to enheter samtidig, eller hvis du bare har behov for litt ekstra ladekraft. 

iiglo Powerbank 26800 mAh Powerbank

iiglo Powerbank 26800 mAh

PD 60W, 96.5 Wh, 1 USB-C Power Delivery, 2 USB-A QuickCharge 3.0
(4)
20+ stk. på lager. (1-2 dager leveringstid)
990,-

4. Bærbar PC

En god laptop er et must for enhver student. På Komplett har vi et stort utvalg som passer de aller fleste, uansett hva du studerer og eventuelt ønsker å bruke den til på fritiden. Det viktigste er at du finner en laptop som passer for deg og akkurat det du skal bruke den til.  

Ta deg en tur innom vår PC-guide og finn laptopen som er perfekt for deg!

Og sist, men ikke minst, PC sekk!

Komplett har et stort utvalg av PC sekker i ulike prisklasser som passer de fleste studenter. Vi har alt fra enkle sekker med plass til det aller viktigste for en aktiv studiehverdag, til kombisekker med plass til både skolesakene og trengingstøyet. Sjekk ut alle våre PC sekker her! Eller kanskje du heller har lyst på en PC veske