EU+ flere land inkludert i ditt abonnement - bruk mobilen som hjemme

Komplett Mobil lar deg surfe fritt i USA og Thailand

Publisert 13. jun 2018 14:17, Oppdatert 19. jun 2018 10:40

Vi er alltid på nett, og ferien er intet unntak. Selv om vi bør koble av når vi har fri er det hverken enkelt eller populært å være nettløs i ferien. Nå inkluderer Komplett Mobil ni nye feriefavoritter i sine abonnement, slik at du unngår å få en heftig feriefaktura. Sjekk abonnementene her! 

Bruk mobilen som hjemme på din feriefavoritt
Komplett Mobil sprenger grensene og byr på nok en fordel til kundene. Kort fortalt vil en rekke nye og populære ferieland inkluderes i EU-pakken som døpes om til EU+. Det vil si at du får inkludert roaming i enda flere land som: USA, Sveits, Serbia, Montenegro, Thailand, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar.

Aldri mer sjokkregning etter ferien
Nyheten er en gavepakke til reiseglade nordmenn, og er perfekt for deg som planlegger å reise utenfor EU. Hvis du er av den typen som liker å dele ferieminnene på sosiale medier, er det mye penger å spare. Du slipper rett og slett å grue deg til feriefakturaen som kommer etter endt reise.

Allerede billigst
Komplett Mobil har i tillegg til å være testvinner vært en av markedets billigste leverandør på tjenester til norske feriefavoritter som Thailand og USA. Prisen på 2,49 kroner per minutt/SMS og 0,99 pr Mb data var i utgangspunktet allerede billig. Men nå vil det altså være inkldert -så lenge du holder deg innenfor datapakka.

Mobil-sjefen gir roaming til ferie-folket
Administrerende i mobilselskapet, Haakon Dyrnes understreker at abonnementsprisene var markedsledende også før oppstart av EU+.

– Prisene på våre abonnement er allerede lave, noe seier etter seier i tester på Tek.no er beviset på. Vi har stor tro på at kunden vil verdsette EU+, forteller Dyrnes.

Reise med båt?
Visste du at båttrafikk har et eget satellittsystem som kan koste deg dyrt? Dessverre rekker ikke det vanlige mobilnettet til havs, og dersom du har tenkt deg på cruise eller en svipptur til Danmark eller Tyskland, slår mobilen over til satellitt. Når du går om bord i skipet og mister dekningen fra land-nettet går nettverket over til satellitt, og du vil se Telenor Maritime eller MCP på displayet. Da begynner taksameteret å gå. For å være på den sikre siden anbefaler vi å sku av dataroaming når du er til havs, da det fort kan koste deg dyrt å surfe ombord.

Klar til avreise?
Ikke kunde enda? -fortvil ikke, det er enkelt og trygt å bli en del av Komplett Mobil. Flere av våre abonnement er kåret til testvinner gjentatte ganger på tek.no, og er et trygt valg for deg som er på jakt etter lønnsom ferietelefoni. Alle våre abonnement har Telenor 4G- dekning, noe som gir deg markedets beste dekning gjennom vårt landstrakte land. I tillegg har Telenor gunstige avtaler med internasjonale samarbeidspartnere som gir deg god dekning også i utlandet.

Finn ditt nye favorittabonnement her!