Prismatch*Prismatch*
Roborock Robotstøvsugere

– Roborock er løsningen

Publisert 29. sep. 2023 14:24, Oppdatert 27. okt. 2023 10:31

Antall solgte robotstøvsugere skyter til vers i Norge. Vår toppselger er fra leverandøren Roborock, og ifølge eksperten er dette kanskje ikke så rart.

Siden den første lanseringen under Roborock-navnet har støvsugerleverandøren skaffet seg et solid fotfeste i markedet, og produserer testvinner etter testvinner.

– Roborock er en av markedslederne innen støvsuging generelt, men det er ved toppmodellene de virkelig viser seg frem, ifølge Kjell-Inge Yddal Aarset.

I tillegg til jobben i Komplett er han også en selvutnevnt støvsugerekspert.

– Den første robotstøvsugeren kom på markedet allerede sent på 90-tallet, og teknologien har siden den gang revolusjonert rengjøringen. Særlig for oss privatpersoner, som har fått en ny rengjøringshverdag. Robotstøvsugere har gått fra å støvsuge tørt til å vaske grundig samtidig. Muligheten til å se på at en robot gjør vaskejobben for deg, eller til og med komme hjem til rene gulv så ofte man vil er en luksus jeg unner alle å oppleve, sier han.

Se hele utvalget av robotstøvsugere!

 
Tilpasser seg markedet

Det er kanskje ikke så rart at salget av robotstøvsugere har skutt i været de siste årene. Som mye annet blir de bare bedre og bedre for hvert år som går.

– Roborocks toppmodell, S8 Pro Ultra som ble lansert tidligere i år blir kalt den mest sofistikerte robotstøvsugeren noensinne. Sugeevnen har blitt mektig sterk, og alt blir plukket opp på både harde gulv og tepper. Våtmopp-funksjonen vasker helt rent, og at moppen renses og tørkes etter gullført gulvvask er jo bare helt rått. Man bør egentlig bare oppleve det selv for å skjønne hvor smart Roborock-systemet er, sier han.

Er alt du trenger selve støvsugeren kommer også S8 både med og uten tømmestasjon.

– Alle trenger en støvsuger. Alle trenger riktig nok ikke toppmodellen, da denne kommer til å merkes i lommeboken for de fleste av oss. Q Revo er den nyeste middelklasse-støvsugeren fra Roborock, og den har i grunn det man ønsker seg av en robotstøvsuger. Denne er lettere å vedlikeholde ved bruk, og er uten tvil en sterk utfordrer til S8-serien.

– Med tanke på dagens marked blir jeg ikke overrasket om det også dukker opp billige modeller fra ulike leverandører fremover, fortsetter han.

Roborock Q Revo robotstøvsuger (sort) Robotstøvsugere

Roborock Q Revo robotstøvsuger (sort)

Automatisk tømmestasjon, 5500Pa, LiDAR, støv + mopp, 63db
(1)
Ikke på lager. 50+ stk. forventes sendingsklare 8.jan..2024 (usikker dato)
9 790,-
FLEX 353,- /mnd

 
Klar tale til forbrukere

For de aller fleste av oss er ikke støvsuging og gulvvask noe favorittaktivitet. Men uansett om du velger Roborock eller en robotstøvsuger fra en annen leverandør er det liten tvil på at denne blir satt pris på:

– Etter snart 30 år i bransjen har jeg til gode å høre om noen som har angret på at de skaffet seg en robotstøvsuger. Noen vil nok si jeg er partisk med tanke på at jeg jobber med dette hver dag, men fra et forbrukerstandpunkt anbefaler jeg virkelig alle til å gjøre livet sitt litt enklere og skaffe seg en robotstøvsuger. Det er som jeg pleier å si; roborock er som regel løsningen, avslutter han.