Senk skuldrene og la elektrnoikken ta seg av bekymringene nå du er ute på reise

Overlat sikkerheten til elektronikken så du kan senke skuldrene i ferien

Publisert 28. mai 2021 14:43, Oppdatert 01. jul. 2021 16:17

La elektronikken stå for sikkerheten og underholdningen mens du er på ferie.

I sommer vil mange av oss la hjemmene stå tomme og bruke timesvis i bil for å komme frem til hytta eller andre feriedestinasjoner. Da kan det være lurt å sikre at du har duppedingsene som gjør hjemmet ekstra trygt og som hindrer skrik og skrål i baksetet.

Senk skuldrene og la elektronikken ta seg av bekymringene når du er ute på reise!

Underholdningskildene må ha strøm!

Å ha en telefon med lang batteritid og god skjerm er nok like viktig for de små som de store. Vi tipper at både småtråkk og voksne vil henge med geipen om nettbrettet eller mobilen melder om lavt batteri når man er halvveis på reisen.

Når det kommer til nettbrett er iPad et åpenbart valg, der du får både design, kvalitet og et behagelig operativsystem. Det finnes selvsagt rimeligere varianter som har havnet i skyggen av giganten fra Apple, som for eksempel Samsungs Galaxy Tab S7.

Vi må heller ikke glemme underholdningskildene for oss voksne. Et lesebrett som Amazons Kindle gjør at du slipper å drasse med deg flere bøker like tunge som mursteiner på turen. Ebøker er rimelige og veier ikke mer enn noen megabyte. Med et slikt i bærenettet kan krimsommeren bare komme!

Vi skal kanskje koble av i sommer, men det blir vanskelig for disse dingsene. I motsetning til oss mennesker er nettbrett og telefoner avhengige av strøm. På Komplett finner du ladere i alle former og farger. Kanskje du trenger en lengre lader i bilen, eller at stikkontakten på hytta er noen meter for langt unna senga? Eller at du har surret bort backup-laderen i løpet av våren? Her finner du ladere og tilbehør til mobiler og nettbrett.

Ikke glem å sjekke brannvarsleren før du reiser

Hvor lenge siden er det du egentlig sjekka at brannvarsleren virker?

Før du reiser av gårde i ukesvis kan det være lurt å gå en runde på sikkerhet, både i husholdningen og på hytta. Hos Komplett finner du et bredt utvalg av optiske brannvarslere som varsler om både røyk- og gassutvikling og temperaturendringer.

Blant de optiske brannalarmene hos Komplett er Housegard Origo en storselger. Denne kommer i to-pakning som gjør at du får mer sikkerhet for pengene. Den kommer med fem års garanti og en batteritid på 18 måneder. En ekstra sikkerhet er at varslerne er sammenkoblede, som gjør at alle piper selv når kun en alarm blir aktivert.

Vær føre-var

Komplett har et stort utvalg av overvåkningskameraer til utendørs og innendørs bruk. Det gir deg muligheten til å overvåke huset fra mobilen når du er ute på reise. Du kan plassere kameraene der du selv har ønsker og størst behov, for eksempel i gangen, stua eller hagen. Perfekt når du trenger et ekstra par øyne i huset når du er bortreist!

Bestselgeren Xiaomi Mi Home Security Camera er utstyrt med Google Assistant, stemmestyring, nattmodus og filmer med kvalitet opp til 1080p. Den har et dobbelthode som gjør at den kan filme i 360 grader. Det vil si at du får overblikk over hele rommet samtidig.

Ring Stick Up Cam Plugin - White - EU Overvåkningskameraer

Ring Stick Up Cam Plugin - White - EU

Inkl. Ring Quick Release Battery
(2)
Ikke på lager. 20 stk. forventes sendingsklare 27.sep..2021 (usikker dato)
1 285,-

Et ringeklokkekamera gir deg økt sikkerhet uansett årstid. Disse er små, diskré og og ser ut som en vanlig ringeklokke med en liten kameralinse. Ring Video Doorbell 3 er en av våre mest populære modeller. Når det ringer på døren kan du sjekke på mobilen via appen hvem som står utenfor døra. Den leverer HD-bilder og alt styres via en app.

Ekstra sikkerhet gir ro i sjela

Det er ikke en god følelse å være bekymra, spesielt ikke når du er langt hjemmefra. Gi deg selv ro i sjela ved å oppgradere sikkerheten i hjemmet med et skikkelig alarmsystem.

Har du ikke behov for kameraer kan du velge et realt sikkerhetssystem uten kamera som dekker alle behov. For eksempel gir Ring Alarm 5-pc Starter Kit. Settet har en basestasjon som er hjernen bak det hele, dør-og vindusensorer som gir beskjed når de åpnes og bevegelsessensorer som fanger bevegelser i rommet. Sistnevnte er også kjæledyrvennlige opp til 22 kilo.

Når alle sensorene er aktivert kan du enkelt bruke appen til å holde et øye med hjemmet ditt når du ikke er der.

Når man er ute og kjører

Ha én ting klart: Når man kjører bil kan alt skje. Små og store ulykker kan hende den beste, og i verste fall kan det bli en ubehagelig disputt om skyldspørsmålet. Stadig flere opplever et dashboardkamera som en billig forsikring mot slike situasjoner. Et slikt kamera filmer og lagrer kontinuerlig det som skjer foran bilen under kjøring, slik at du kan hente det ut senere og se hva som egentlig skjedde. Bildene kan bli uvurderlig bevismateriale både i en rettssal og overfor forsikringsselskapet.

Dashboardkamera kan også være hendig å ha hvis du iblant låner ut bilen til andre, eller simpelthen vil ha muligheten til å spole tilbake og se hvor du har kjørt – en timelapse av kjøreturen gjennom et vakkert landskap kan jo være et kult innslag i årets feriefilm.

Hos Komplett får du for eksempel BLACKVUE Dashcam, som tar opp i HD-kvalitet med 60 bilder i sekundet og har en enkel skytilkobling.

Husk å følge alle lover og regler rundt kameraovervåkning. Vi håper alle kjører trygt og pent i sommer!

Elektronikken sørger for både sikkerhet og underholdning i ferien. Alt du trenger for å senke skuldrene og koble av finner du på Komplett.no.