Dette ønsker en gamer seg til jul

Dette ønsker en gamer seg til jul

Publisert 29. okt. 2020 12:59, Oppdatert 08. des. 2021 09:28

Det er ikke alltid like lett å sette seg inn i en gamers verden. Derfor kan julegavene bli en utfordring. Men frykt ikke, vi har gjort researchen for deg!

Hva ønsker norske gamere seg til jul i 2021? Veldig mye forskjellig, kan man nok tenke seg. Komplett har tatt en prat med tre stykker for å høre hva akkurat de håper julenissen disker opp med av gamingutstyr under juletreet i år. 

Kevin (18)

Kevin går siste året på videregående og elsker å game. Favorittspillene er CS og Battlefield.  


På Kevins ønskeliste finner man en gamingstol, en skjerm og et headset:

– Det har blitt mye innetid det siste 1,5 året, og da har gamingen vært som et lite fristed. Samtidig er det en super måte å være sosial på, uten å samles fysisk, forteller han.

 

 

– Som gamer sitter man veldig mye. Da er det viktig med god rygg- og armstøtte og at stolen er komfortabel å sitte i, forteller Kevin. 

For tiden bruker Kevin en kontorstol når han gamer. Det fungerer, men er ikke optimalt i lengden. Derfor er Svive Gemini Gamingstol det første han plasserer på sin ønskeliste. 

– En gamingstol som Svive er egna for sitting over lenger tid. Dessuten kommer den til en god pris, og ser designmessig pen ut. 

Svive Gemini er laget av et mykt, slitesterkt og komfortabelt tøystoff. Det pustende materialet gir maksimal komfort selv på de varmeste sommerdagene. Den kan enkelt justeres, og kommer med både justerbar ryggvinkel, 30-graders vipping, 4D-armlener, 4-trinns gassløfterjustering. 

Stolen kommer også med formstøpt skum og slitesterkt metall. 

 

 

– Dette er min type skjerm! 27 tommer er en god størrelse. Ikke for mye, ikke for lite. 165 hz er midt i blinken. I tillegg er det en god pris, legger han til.  

Acer sin Nitro VG272Sbmiipx er en real Komplett-favoritt og et kupp for pengene. LCD-skjermen kommer også med FreeSync Premium, en teknologi som gjør at bildefrekvensen synkroniseres med grafikkortet.

 

 

– HyperX Cloud II er et helt fantastisk headset! Jeg har prøvd mange, men dette tror jeg kan bli en favoritt. Den trådløse teknologien er god, i tillegg er de utrolig gode å ha på.

Med opptil 30 timers batteritid, nøyaktig surroundlyd og avtagbar, støyreduserende mikrofon med innebygd mikrofonovervåkning er dette headsettet perfekt til gaming.

 

Kristine (29)

Kristine jobber som kundeservicemedarbeider og trives godt med å mimre tilbake til barndommen med spillklassikere som Super Mario.

– For meg er gjerne gaming noe sosialt, enten om det er online eller i samme rom. Når vennegjengen samles er det ikke sjeldent at Nintendoen får kjørt seg, humrer hun. 

 

 

Giganten Nintendo sin håndholdte konsoll Switch er en eviggrønn klassiker under juletreet. Dens fremste fordel er nok mobiliteten. Dette er en konsoll du både kan koble til tv-en og bruke på bussen. 

Med 2019-versjonen er det heller ikke nødvendig å holde konsollen i hånden. Med et innebygd stativ kan du spille med en medfølgende håndkontroller. 

Nintendo Switch er også designet for samspill. Med den kan man spille sammen på stor skjerm, eller man kan spille direkte mot hverandre på konsollens egen skjerm. 

Slik sett er Nintendo Switch gøy for både erfarne spillere, samtidig som det er prima for lavterskelgamere!

 

Super Mario 3D All Stars Spill til Nintendo Switch

Super Mario 3D All Stars

Nintendo Switch
(24)
Ikke på lager. 42 stk. Ubekreftet 7.des..2022
599,-

 

– Jeg ser på meg selv som en retro-gamer. Jeg synes det er gøy med de gamle konsoller, og har mange gode minner av å spille Mario på Nintendo 64, følger Kristine opp. 

Naturlig nok, er det denne nostalgitrippen av et samlespill hun plasserer på sin julegaveliste. Super Mario 3D All Stars er en samling av mange av de største klassikerne innen 3D Mario-spill. 

All Stars inkluderer Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. I tillegg til høyere oppløsning har også alle spillene fått en overhaling optimalisert for Nintendo Switch.

Spillsamlingen kommer også med en egen musikkavspiller. Len deg tilbake og nyt lyden av barndommen denne romjulen! 

 

 

– For meg må et godt spill være kult å spille både med familien i julen, og sammen med venner i kollektivet når nyåret begynner igjen, forteller Kristine. 

Hvem har vel ikke et forhold til Mario Kart? Å kjøre på stjerner i krappe svinger mens man unngår bananskall, har vært flere generasjoners første møte med trafikken. Med Mario Kart Live Home Circuit tar spillet i bruk det nyeste av det nye innen utvidet virkelighet, og gjør stuen om til racebanen!

Ved å bruke en Nintendo Switch kan du kjøre om kapp med ekte biler på gulvet, og de fysiske bilene responderer på samme måte som i spillet. Design din egen bane med gjenstander fra ditt hjem, her er det bare fantasien som setter grenser! 

Dette er et spill som passer både for barna, ungdommene og de voksne i familien. 

 

Johannes (32)

Johannes har vært en gamingentusiast siden barndommen. Med over 20 års erfaring vet han hva som skal til for en god gamingopplevelse.

– Det går først og fremst i Xbox for tiden, men nå er jeg ute etter å oppgradere PC-riggen, forteller han. 

På hans ønskeliste er det derfor tilbehøret som står i fokus: 

 

 

– For meg er det viktig med en rask og responsiv mus. Jeg har tidligere vært veldig fornøyd med Logitech sine gamingmus, så Pro X Superlight står høyt på ønskelista i år! 

Dette er en gamingmus konstruert for topp ytelse, utviklet av proffene, og inneholder de nyeste av tilgjengelig teknologi., 400 IPS, LIGHTSPEED trådløs teknologi og 16 000 dpi er blant hovedspesifikasjonene. 

Hvordan velge riktig gamingmus! 

 

 

– Dette er en matte som matcher Logitech sin mus. Den er stor, noe som er viktig. Også liker jeg prisen, forteller Johannes. 

Svive Styx er en musematte som gjør jobben. Fire millimeter tykkelse og glatt overflate i polyester gir god kontakt med underlaget. Gummibelegg på undersiden gjør matten sklisikker. Sydde kanter sørger for god holdbarhet. 

 

 

Når jeg nå først skal oppgradere gamingriggen er et mekanisk tastatur en selvfølge. Apex Pro fra SteelSeries høster gode kritikker, og det er ikke uten grunn. Dette passer perfekt for en gamer, nevner Johannes.

Tastaturet er stilig, stramt og solid, i tillegg til å ha verdens raskeste tast ved hjelp av magnetiske sensorer. Og til å være et komplett tastatur, er det også svært kompakt av seg. Som om ikke det var nok kan Apex Pro tilpasses i det uendelige, så du får akkurat det tastaturet du ønsker deg.

 

Vi håper disse tipsene gjør det enklere for deg å finne julegaver til gamingentusiasten. Om du ønsker flere tips, anbefaler vi å ta en titt på denne listen. Her har vi delt opp de beste julegavetipsene i tre kategorier: Under 500,- kroner, 500,- - 1500,- kroner og over 1500,- kroner: 

Julegavetips til gameren