Eirikrik Bersvendsen, Komplett

Gamingtips fra Komplett - Call of Duty: Modern Warfare

Publisert 19. mar 2020 11:58, Oppdatert 24. mar 2020 15:38

Modern Warfare er den siste utgivelsen i den utrolig populære spillserien Call of Duty. Dette er en av de klassiske første person skytespillene og en av tidenes mest solgte spillserie.

– Call of Duty (COD) er et militært skytespill med masse action og spektakulære effekter. Spillet er veldig grafisk imponerende, så med god hardware og grafikk på fullt, får du en visuelt bedre opplevelse. Lyden spiller stor rolle i single og multiplayer så et bra headset med presis surround er optimalt. Har du mulighet til å spille i 4K og høye grafikkinnstillinger vil du få en fantastisk spillopplevelse, sier Eirik Berdsvendsen, innkjøper i Komplett.

Spillet er også klargjort for Nvidias siste teknologi - Ray Tracing. For et dypdykk i Ray Tracing i Call of Duty Modern Warfare.

– Min anbefaling er å ha en PC med godt grafikkort og 16 GB RAM. Har du tenkt til å streame bør en bedre CPU også vurderes. Merk at spillet er godt optimalisert for PC, slik at du kan få en god opplevelse med å justere innstillingene ned for å ha bedre framrate (FPS), sier Bersvendsen.

Annet utstyr: God mus og tastatur, headset for surround er optimalt. HDR skjerm om du har god nok PC.

Komplett Khameleon P9 Bærbar Gaming PC Bærbar
SPAR 3 000,- -3 000 KR

Komplett Khameleon P9 Bærbar Gaming PC

Behold den kompetitive fordelen selv når du er på farten, med kraftig skjermkort med støtte for Ray Tracing og en veldig god 144Hz-skjerm.
Produksjonstid: 5-8 hverdager gitt at alle komponenter er på lager. Gjelder også for standardkonfigurasjonen.
Før 17 999,-
14 999,-