Asbjørn Tollnes, produktsjef, Komplett-PC
DELER TIPS: Asbjørn Tollnes, produktsjef i Komplett-PC, mener favorittspillet Red Dead Redemption 2 egner seg aller best på en stor skjerm.

Red Dead Redemption 2: Slik velger du riktig gaming-PC til ditt favorittspill

Publisert 28. feb 2020 13:53, Oppdatert 16. mar 2020 15:18

Oppdag de dype skogene i West Elisabeth og de utstrakte slettene i New Hanover med mer detaljert lyssetting, og enda lenger renderavstand. Kjemp deg gjennom krokodilleinfesterte sumper i Lemoyne med imponerende volumetrisk tåke i morgentimene. Red Dead Redemption 2 krever sin PC, men betaler deg tilbake i hver eneste lille detalj hvor enn du snur deg.

– Red Dead Redemption 2 har en av de beste historiene i noe spill noen gang, og den er i tillegg pakket inn i suveren grafikk. Spillet ble veldig godt mottatt da det ble lansert på konsoll, og etter det jeg mener var en litt for lang ventetid, kom endelig spillet til PC. Der får spillet endelig den grafikkvaliteten det fortjener, sier spillentusiast og produktsjef i Komplett-PC, Asbjørn Tollnes.

Gjør seg best på stor skjerm

Han mener Red Dead Redemption 2 gjør seg aller best på en stor skjerm med gode farger, og at du vil få mer ut av spillet om du prioriterer det fremfor et høyt antall bilder per sekund. Du bør likevel justere grafikken sånn at du får minst 60 FPS, slik at du ikke blir overrumplet av gjengen til Colm O’Driscoll alt for fort, råder Tollnes.

– Spillet gjør seg også veldig godt med kontroller, det gjør det litt lettere å kontrollere hesten i høy hastighet. I tillegg er autosiktefunksjonen så god at du ikke taper stort ved ikke å bruke mus til å sikte med. Både kontroller og mus/tastatur er aktive samtidig, så om du trenger å bruke skarpskytterrifle legger du bare ned kontrollen og bruker datamus til akkurat det, forklarer spillentusiasten. 

– Hva med headset? Har du noen konkrete anbefalinger?

– Personlig bruker jeg Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm og er strålende fornøyd med lydkvaliteten, både til musikk, film og gaming. Jeg kombinerer den med et eksternt lydkort, og til online-spill har jeg en Svive Hydra Pro-mikrofon på et bevegelig stativ.

Om du allerede har en god TV tipser Tollnes om at du gjerne kan koble PC-en opp i stua og nyte spillet fra sofaen – bare husk å sette en alarm så du ikke glemmer deg helt vekk.

Komplett Khameleon P9 Bærbar Gaming PC Bærbar
SPAR 3 000,- -3 000 KR

Komplett Khameleon P9 Bærbar Gaming PC

For folk på farten, eller studenten, eller de med liten leilighet. Over 60 bilder per sekund med høye innstillinger, kombineres gjerne med en Xbox-kontroller.
Produksjonstid: 5-8 hverdager gitt at alle komponenter er på lager. Gjelder også for standardkonfigurasjonen.
Før 17 999,-
14 999,-